Tilskud til varmepumpe

Få tilskud til din nye varmepumpe – fra 500 kr. til 10.000 kr.

Selvom det lyder for godt til at være sandt, er det muligt at få tilskud til din nye varmepumpe, når den monteres af TK Køl & Klima. Tilskuddet varierer, og det ligger mellem 500 og 10.000 kr. Det afhænger endvidere af kommune og varmekilde, men uanset beløb er du altså hjulpet godt på vej mod et grønnere hjem med et tilskud, der tilmed giver store besparelser på sigt, da varmeregningen bliver væsentligt billigere med en varmepumpe.

Hvem kan få tilskud til varmepumpe?

Alle dem, der opsætter varmepumper i ejerboliger og sommerhuse, kan – ganske enkelt – få et tilskud til dette. Tilskuddet varierer, men uanset beløb er der mange penge at spare… Og husk! 500 kroner er mange is i den lokale kiosk, så lidt har også ret. Det skal dog siges, at du ikke kan søge om tilskud, hvis du sætter varmepumpe op i garage eller udestue.

Hvordan søger man om tilskud?

Det er en enkel proces at søge om tilskud til varmepumper. Når du udskifter en gammel varmekilde med en varmepumpe, skal du blot indsende et billede af den gamle varmekilde sammen med tilbuddet fra TK Køl og Klima. Dette skal sendes til Energikøb. Herefter kan vi – hos TK Køl & Klima – gå i gang med at montere varmepumpen i din bolig. Når varmepumpen er færdigmonteret, skal du sende et billede af den færdigmonterede varmepumpe sammen med fakturaen, og herefter udbetales tilskuddet til din konto.

Beregn, hvor meget du kan få i tilskud, og ansøg.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD