Panasonic varmepumpe

Er du typen, der gerne vil have det bedste af det bedste? Så er en Panasonic varmepumpe noget for dig. Panasonic er nemlig en anerkendt producent af varmepumper, der er et produkt af både flot design og funktionalitet i verdensklasse. Hos TK Køl & Klima har vi mange års erfaring med levering og montage af netop Panasonic varmepumper, og du har således fundet dit perfekte match, hvis du overvejer en kvalitetsløsning til dit hjem.

Fordele ved en Panasonic varmepumpe

Panasonic varmepumpen er kendt for sin gode kvalitet og for den driftsikkerhed, som pumpen repræsenterer. Endvidere er Panasonic varmepumpen særdeles velegnet til det nordiske klima, eftersom pumpen kan modstå lave temperaturer i vinterhalvåret. Panasonic er – med andre ord – en verdenskendt producent, og det er tilmed en af verdens største leverandører af netop varmepumper, herunder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper.

TK Køl & Klima monterer din Panasonic varmepumpe, og vi rådgiver dig med glæde, inden du træffer dit valg omkring, hvilken varmepumpe der passer til dine ønsker. Vi tør dog vove at påstå, at man aldrig går galt i byen med en varmepumpe fra Panasonic.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud uden omkostninger

Skriv en besked her eller ring nu på 70 40 48 49