Om Tk Køl og Klima

Om TK Køl og Klima 

Kvalitet – og en høj én af slagsen – er et nøgleord hos TK Køl & Klima, og høj kvalitet er således omdrejningspunktet, når vi arbejder.

Naturvenlige luft til luft varmepumper

thomas

kim

Med mere en 12 års erfaring inden for montage, service og reparationer af klimaanlæg, køleanlæg, varmepumper samt større industrielle klimaanlæg er vi en pålidelig kilde til grønnere energi i hjemmet.

Moder Jord er også et omdrejningspunkt i vores forretning, og derfor er det med stolthed, at vi kan berette om, at vores produkter er medvirkende til, at udslippet af CO2 reduceres. Hos TK Køl & Klima tror vi nemlig på, at vi sammen kan skabe en grønnere jord, som kan betrædes i mange generationer fra nu – hvis altså vi vælger de rette løsninger – såsom en varmepumpe.

Noget andet, vi tror på, er det almene menneskes ønske om at effektivisere, hvor der effektiviseres kan, og det er, hvad en varmepumpe kan; nemlig effektivisere. Vi ved – af erfaring – hvor frustrerende det kan være, når varmeregningen er urimeligt høj.

Derfor finder vi det utrolig belejligt, at en varmepumpe tilmed reducerer varmeregningen, så du kan få mere luft – ikke kun i hjemmet – men også i budgettet, så der er plads til mere spas i hverdagen.

Noget andet, vi tror på, og fokuserer på, er vores kunder. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud uden omkostninger

Skriv en besked her eller ring nu på 70 40 48 49

  Vores kunder

  Vores kunder er nemlig – selvsagt – vores eksistensgrundlag, og således gør vi en dyd ud af, at vores kunder altid er tilfredse, og at de endvidere får den vejledning, der kræves, for at de kan få den løsning, der passer til lige præcis deres individuelle behov.

  I vores “sortiment” finder du varmepumper fra de mest anerkendte varmepumpeleverandører på markedet, og derfor er du sikker på, at kvaliteten er i top, når du investerer i en varmepumpe, som leveres og monteres af TK Køl & Klima. Netop vores service ser vi også som en investering, fordi vi lægger vægt på, at kunden ikke kun bliver tilfreds, men også forbliver tilfreds efter levering og montering af varmepumpen.

  I “stalden” af producenter af varmepumper støder du på Panasonic, Haier, Mitsubishi, Daikin og Fujitsu, hvilke er brands, der er førende inden for industrien.

  Endvidere har vi en montør i Slagelse og Holte, hvorfor vi kan dække Kalundborg, Slagelse, Næstved, Ringsted, Sorø, Holdbæl og Odsherred samt det øvrige Sjælland, hvorfor vi altså dækker et bredt område.

  For at gøre en lang historie kort er vores filosofi altså at levere et produkt, der tilgodeser alle instanser: både jorden, klimaet og dig – som kunde, naturligvis.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud uden omkostninger

  Skriv en besked her eller ring nu på 70 40 48 49