Luft til vand varmepumper

Spar penge på din varmeregning

Er du den heldige ejer af et stort boligareal? Så er du formentlig interesseret i at høre om en effektiv og grøn løsning, der giver store besparelser på din varmeregning – nemlig en luft til vand varmepumpe. TK Køl & Klima leverer og monterer din luft til vand varmepumpe, så du kan spare helt op til 50% på varmeregningen.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Luft til vand varmepumpe – perfekt til større boligarealer

  Løsningen med luft til vand varmepumpen er perfekt til større boligarealer, og en stor fordel er, at varmepumpen også kan benyttes til opvarmning af brugsvand. Endvidere er en fordel, at varmepumpen er særdeles nem at installere, hvis du allerede har et fyr, der som benyttes brugsvandsopvarmning og rumopvarmning ved hjælp af et vandbårent radiatorsystem. Således får du altså en praktisk 2-i-1 løsning, når du investerer i en luft til vand varmepumpe. Vi kalder det for en investering – og en god én af slagsen, fordi du – på sigt – vil opnå store besparelser på varmeregningen.

  Hos TK Køl & Klima er vi eksperter i at montere Panasonic luft til vand varmepumper. Panasonics varmepumper er en af vores absolut favoritter, fordi producenten har mere end 30 års erfaring med at producere netop varmepumper i Norden.

  Der findes naturligvis også andre producenter, som du kan vælge. Uanset hvilken løsning, du går med, er vi – hos TK Køl & Klima – specialister, og vi hjælper samt assisterer dig således hele vejen igennem processen, så du kan få et grønnere hjem og en lavere varmeregning.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud uden omkostninger

  Skriv en besked her eller ring nu på 70 40 48 49