Luft til luft varmepumper

Spar op til 50% på din varmeregning med en luft til luft varmepumpe

Er du typen, der gerne vil være mere grøn og tilmed typen, der godt kan lide at effektivisere, således der kommer mere luft i budgettet? Ved at tænke i nye baner kan du reducere dit forbrug med en luft til luft varmepumpe, og således tilgodeser du den jord, som du hver dag sætter dine fødder på, samtidig med at du tilgodeser din lyst til at bruge dine på mere spændende ting end en høj varmeregning.

Hos TK Køl & Klima har vi den perfekte løsning til dig, der er tilhænger af netop denne win-win løsning, og det er en luft til luft varmepumpe. Med en løsning som denne, der involverer en luft til luft varmepumpe, kan du nemlig spare op til 50% på din varmeregning.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  TK Køl & Klima leverer og monterer luft til luft varmepumper

  Lad TK Køl & Klima være din foretrukne leverandør og montør af luft til luft varmepumper. Så er du nemlig garanteret god service og rådgivning. Hos TK Køl & Klima er vi eksperter i at montere alle typer varmepumper, og vi glæder os til at bistå dig i din søgen efter et grønnere og billigere alternativ til såvel helårshuse som sommerhuse.

  Luft til luft varmepumpe – en smart 2-i-1 løsning

  Hvad er bedre end en smart 2-i-1 løsning, der klarer skærerne, hvadenten det er sommer eller vinter? Eller efterår eller forår, selvfølgelig. Én af de mange fordele ved luft til luft varmepumpen er, at den kan fungere som et klimaanlæg om sommeren. Derudover er luft til luft varmepumpen utrolig nem at installere, hvorfor den er et hit blandt mange boligejere af helårshuse såvel som sommerhuse. I sommerhuset kan luft til luft varmepumpen nydes som klimaanlæg, når solen bager gennem vinduet i huset, og man blot ønsker at søge tilflugt i en kold sommerbrise.

  Søger du – derimod – efter en pumpe, der kan opvarme brugsvand, skal du kigge i retningen efter en luft til vand varmepumpe

  Mange fordele med en luft til luft varmepumpe

  Fordelene ved en luft til luft varmepumpe er mange. Ikke nok med at du får et grønnere alternativ og sparer et væsentligt beløb på din varmeregning. Ligeledes er du sikret en ren og behagelig luft, der skaber et godt indeklima, som du kan færdes i med velbehag. Endnu en fordel ved luft til luft varmepumpen er, at den holder rummet fri for frost, og dette præsterer den uden at bruge særlig meget energi. Dette er medvirkende til store besparelse – og det ka’ vi li’.

  TK Køl & Klima er eksperter i Panasonic luft til luft varmepumper …

  Og det er der mange gode grunde til. Den grund, der har mest gennemslagskraft, er enkelt, at Panasonics varmepumper simpelthen er blandt de mest effektive på markedet. Producenten bag har – blandt andet – udviklet et eksklusivt Nanoe G-luftrensningssystem, der sikrer et godt indeklima, samtidig med at deres nye R32-kølemiddel sikrer, at den udvendige enhed fungerer helt ned til -35 grader- Den indvendige enhed er desuden – stort set – lydløs (ned til 18 dB). Vi har naturligvis også specialiseret os i andre mærker på markedet, for vi er klar over, at der findes forskellige præferencer. Herunder kan du læse mere om de forskellige brands på markedet, og således kan du blive klogere på, hvilken løsning du ønsker i dit hjem.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud uden omkostninger

  Skriv en besked her eller ring nu på 70 40 48 49